Over mij

corrinegeerisMijn naam is Corrine Geeris en ik ben geboren op 4 november 1971. Als ik iets doe, doe ik het ook echt helemaal. Zo begon ik op mijn 9de fanatiek met het beoefenen van vechtsporten en dat liep uit op een topsportcarrière. In deze tijd studeerde ik af aan het CIOS en behaalde toen ook mijn massage diploma. Sindsdien begeleid ik mensen individueel en in groepsverband met diverse vormen van beweging. Met sportmassage heb ik veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik ook veel geleerd van verschillende therapeuten die mij toen begeleid hebben. Daardoor heb ik een eigen vorm van massage kunnen ontwikkelen.

Na mijn sportcarrière ben ik met hetzelfde fanatisme op zoek gegaan naar mijzelf. Als kind was ik al erg gevoelig maar wist daar geen raad mee. Jarenlang had ik al mijn gevoelens met veel kracht onderdrukt en door mijn turbulente leven werd dat uiteindelijk onhoudbaar. Nu werd het tijd om op te ruimen en mijn gevoel aan te gaan. Met veel overtuiging kan ik zeggen veel levenservaring te hebben opgedaan en dat ik aan den lijve ondervonden heb hoe met heftige gevoelens en blokkades om te gaan. Ik heb veel cursussen en opleidingen gedaan zoals Reiki 1&2, EFT, Lightbody, Bewuste natuurgeneeskunde, NEI, Helende reis, Matrix Energetics, LaHoChi, Cerredwen Celtic Healing, Merkaba, Ilahinoor, Vipassana, Reconnective Healing en nog veel meer.

De Oneness University heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn spirituele ontwikkeling. In 2006 ben ik ingewijd tot Deekshagever en ben door een diep persoonlijk proces gegaan tijdens een 21 daagse interne opleiding. In 2009 ben ik teruggegaan voor een 10-daagse training en in 2011 voor een verdiepingsproces van vier weken. 

In 2011 kwam ik in aanraking met het Wholism Project. De eerste behandeling maakte gelijk al veel indruk op mij. Problemen waar ik al een leven lang mee worstelde werden nu eindelijk opgelost. Zo had ik bijv. heftige slapeloosheid en had ik veel last van energieën van anderen en van allerlei stralingen. Het heeft een enorme stroomversnelling teweeg gebracht in mijn spirituele ontwikkeling. Na een aantal Verbindingen en behandelingen te hebben ontvangen kwam ik erachter dat veel technieken waarmee ik werkte niet in lijn waren met de nieuwe tijdsenergie, de kosmische dag energie.

Begin 2012 heb ik alle behandelmethoden laten vallen die niet in lijn waren met de principes van de kosmische dag en ben ik Wholistic Partner van het Wholism Project geworden. Het Wholism Project ontwikkelt zich steeds verder en ben erg dankbaar dat ik deze weg in heb mogen slaan. Ik verwonder mij elke keer weer over hoe ver de mogelijkheden in de kosmische dag reiken.

Met veel liefde, openheid en respect voor jouw eigen wensen en ontwikkeltempo verwelkom ik jou in mijn praktijk!

Adres

Borgerstraat 251-2
Amsterdam

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222

Copyright ©