Therapeutische massage

Deze massage is vooral gericht op het oplossen van fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn en blessures. Spieren worden op een zachte manier losgemaakt, met alle respect voor de grenzen van jouw lichaam. Tijdens de massage werk ik aan het oplossen van de oorzaak van de klacht. Dit doe ik met helende energieen en met de Transmutatie gave. Een klacht heeft vaak een geestelijke of emotionele oorzaak. Zo kan een muisarm ontstaan door contstant in een staat van stress te werken door bijv. een deadline of spanningen in relaties. Door deze achterliggende oorzaak te behandelen kunnen de klachten weer oplossen. 

Holistische Therapeutische massage

Hierbij wordt de therapeutische massage aangevuld met kosmische dag healing. De healing en de massage versterken elkaar. Bij deze behandeling gaan we wat dieper in op het oplossen van de oorzaak van de klacht dan bij een therapeutische massage.

In het eerste gedeelte maak ik de spieren op een zachte wijze los, wordt de doorbloeding en de lymfestroom gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. De focus ligt hierbij op het oplossen van lichamelijke klachten.

In het tweede deel van deze behandeling werk ik met helende energieen mbv handoplegging en met de Transmutatie gave. De oorzaak van de klacht wordt hierbij in het licht, in het bewustzijn gebracht waardoor je het kunt gaan opruimen.

Ontspannings massage

Deze massage is vooral gericht op ontspanning van lichaam en geest. Het heeft invloed op de bloedsomloop, de lymfestroom en energiestroom. Het zet aan tot verbeterde circulatie en het zelfhelend vermogen wordt sterk gestimuleerd.

Holistische ontspanningsmassage met Rozenolie

Bij deze behandeling komen lichaam en geest zoveel mogelijk tot rust. Het helpt je om uit je hoofd te komen en meer contact te maken met je lichaam.

Sport massage

Deze massage is gericht op het verbeteren van de sportprestatie.
Het kan op verschillende manieren worden gebruikt:

Adres

Borgerstraat 251-2
Amsterdam

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222

Copyright ©