Kosmische dag healing

Voor de behandeling doen we eerst een korte intake waarbij we de richting van de healing bepalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

  • Het verwerken van bepaalde emoties en situaties .
  • Een lichamelijke klacht oplossen en inzichten krijgen in de oorzaken hiervan.
  • Steeds weer in dezelfde situaties terecht komen en dit willen doorbreken.
  • Een wens om spiritueel te groeien.

Als jouw behandelwens duidelijk is dan ga je op de behandeltafel liggen en werk ik met helende handopleggingen. Ik laat mij daar volledig leiden door wat zich op dat moment aandient.

De healing heeft een transmuterende werking. Onverwerkte stukken kunnen daardoor aan het licht komen en op een snelle manier oplossen.

Gevoelens die horen bij de ontwikkeling waar je op dit moment door heen gaat mogen niet worden getransmuteerd. Wel kun je dan een beter beeld krijgen van wat deze gevoelens je te zeggen hebben en kun je hier beter mee om leren gaan.

De reacties zijn van persoon tot persoon verschillend. Soms is er direct een gevoel van opluchting en verruiming. Het kan ook zijn dat er eerst een emotionele of fysieke zuivering moet plaatsvinden. Alhoewel dit best lastig kan zijn is het wel een heel goed teken. Je kunt ook inzichten krijgen tijdens de behandeling of in de periode na de behandeling.

Tot slot bespreken we wat je hebt ervaren en hoe je hiermee verder kunt.

Adres

Borgerstraat 251-2
Amsterdam

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222

Copyright ©